Centrul de Estetică Facială și Corporală MedEstetica din Moldova este mereu în pas cu timpul. Dermatologii și cosmetologii cu înaltă calificare sunt înarmați cu tehnologii inovatoare și cu cele mai recente evoluții. Acest lucru permite practicarea unei game complete de servicii cosmetice, inclusiv popularul program antiaging RF-Lifting. Ca și în toate celelalte cazuri, puteți face o programare pentru un Liftingul-RF numai după o consultație profesională. Esteticianul va întocmi un program individual pentru procedura de lifting facial cu radiofrecvență. Și nu întîrziați să luați o decizie – frumusețea nu așteaptă.
Liftingul feței și a gîtului cu radiofrecvență este recomandată atît pentru femei, cît și pentru bărbați și nu are restricții de sezon.
Care este rezultatul Liftingului RF? În primul rînd, o restaurare a structurii colagenului, astfel încît pielea să devină din nou elastică și tonifiată, se ridică ovalul feței, se atenuiază cearcănele și pungile de sub ochi, pielea recapătă luminozitatea. Această procedură nu se aplică numai la nivelul feței. La MedEstetica, vă puteți face o programare la RF-Lifting al corpului. În lupta împotriva excesului de greutate și a celulitei, o cosmeticiană poate combina RF-Liftingul cu drenajul presolimfatic. Combinația de tratamente oferă rezultate perfecte.