Recenziile clienților noștri

Lilya Valah
Lilya Valah Am ajuns pe mâinele Cristinei datorita la recenziile pozitive a clientelor ei. Cu mare încredere și speranțe am acceptat provocarea, și da, nu am dat greș, într-adevăr am rămas plăcut surprinsa de la prima procedură. Cristina e foarte amabilă, pozitivă, drăguță și își executa meseria la cel mai înalt nivel. Rezultate vizibile de la prima vizită. Voi reveni neapărat la ea. Mersi mult Cristina, ești deosebită
Eugenia Sîrbu
Eugenia Sîrbu Cu dor de MedEstetica! Cei mai buni în tot ce fac, oameni de la care multe am învățat și locul unde m-aș întoarce mereu.
Violeta Andriuța
Violeta Andriuța După un curs de curățare facială și peeling chimic, aș vrea să spun că: recomand cu încredere!!
Aliona Lupu Apostol
Aliona Lupu Apostol Fără multe cuvinte și fraze mari, îmi exprim admirația pentru cursul de epilare cu laser de la Centrul MedEstetica. Christina David, ești bună! Profesionist de nota 10+!
Oxana Max
Oxana Max După doar 2 proceduri de peeling și mezoterapie pielea mea a devenit catifelată si mult mai hidratată. Domnița Cristina are mîîni de aur și este o placere și rasfat da te lasi in grija ei.După doar 2 proceduri de peeling si mezoterapie pielea mea a catifelată și mult mai hidratată. Doamna Christina are mâini de aur și este o plăcere și o răsfăț să încredințez în grija ei.
Tatiana Banari
Tatiana Banari Orice tratament efectiv are ca una din faze acutizarea procesului. Tratamentele dermo-cosmetice au un efect cumulativ și își arată eficiența maximă în timp ( uneori și peste o luna) . Dar pacienții (din păcate) așteaptă efectul de moment, care e logic, ca nu-i deoarece pentru inceput se trece print-ro acutizare. Și adesea auzim: am avut o astfel de procedură și nu m-a ajutat, dar o lună mai târziu totul a dispărut! Dragii mei - nu aa trecut singur-aceasta este rezultatul muncii doctorului și al eficienței tratamentului in timp. Multă sănătate tuturor și răbdare cosmetologilor medicali de la MedEstetica!

Lucrăm pentru oameni și ascultăm cu atenție dorințele și opiniile clienților noștri. Acest lucru este facilitat de recenzii și recomandările din partea dumneavoastră, care pot fi citite pe site-ul medеstetica.md
Nu este vorba de publicitate: suntem deja bine cunoscuți în capitală și în țară. Recenziile ajută pe alți oameni – fete, femei, bărbați, care ezită să recunoască, că se confruntă cu probleme faciale și corporale, să ia o decizia, să meargă la adresa potrivită și să beneficieze de servicii de calitate.
Un apel în timp util și o primă consultație calificată vor ajuta mulți oameni să-și schimbe viața în bine.
Vă mulțumim!