De la ce vârstă poți face epilare cu laser?

Procedurile de epilare cu laser sunt recomandate începând cu vârsta de 18 ani. În unele cazuri, epilarea cu laser este permisă începând cu vârsta de 16 ani, dar este necesar acordul scris al părinților.

De ce pentru epilarea difinitivă cu laser este nevoie de mai multe procedure?

În timpul primei proceduri, aproximativ 30% din părul, aflat în stadiul de creștere activă, este îndepărtat. Prin urmare, pentru a scăpa complet de părul nedorit, sunt necesare mai multe proceduri. Cursul se stabilește în mod individual de către medicul cosmetolog. Culoarea și structura firului de păr, zona de curățare și alți factori sunt de mare importanță, despre care puteți afla în timpul unei consultații la MedEstetica.

Este dăunător sau nu botoxul?

Da, botoxul este o toxină, dar doza injectată pentru atenuarea ridurilor este într-atât de mică, încât nu poate fi nocivă. Preparatele de botox blochează transmiterea impulsului de la nerv la muşchi, ca urmare muşchiul pierde capacitatea de a se contracta şi astfel are loc netezirea ridurilor. Pentru rezultate mai bune, tratamentul cu botox se recomandă de început atunci, când ridurile încă nu sunt profunde.

Injecțiile sunt dureroase?

Majoritatea injecțiilor de frumusețe sunt complet nedureroase. Injectiile se fac cu cele mai fine ace sterile. Cu toate acestea, mult depinde de caracteristicile individuale ale pacientului: pragul durerii, zona de injectare, frica psihologică. Pentru a evita disconfortul, cosmetologii Centrului MedEstetica efectuează proceduri folosind anestezie locală. Și pacientul se simte bine, și medicul este liniștit.

Cât timp durează efectul injecțiilor cu Botox?

În timp, în decurs de 3-12 luni, mușchiul blocat își recapătă capacitatea de a se contracta și este necesar de a repeta procedura. Acest lucru depinde exclusiv de faptul, cât de repede anticorpii din organismul tău vor distruge toxina.

Adolescenților li se permite să facă curățare facială, peeling și mezoterapie?

Adolescenții au nevoie de curățare facială începând cu vârsta de 13-14 ani, deoarece glandele sebacee devin active în timpul pubertății. Se pot efectua, de asemenea, peelinguri superficiale cu acizi din fructe. Mezoterapia este prescrisă doar dacă este indicată.