Domeniul medicinei estetice este foarte vast și include un șir mare de proceduri cu aparataje cosmetologice moderne. De exemplu, microcurenți – aceștia pătrund adânc în celule, determinându-le să activeze resursele genetice, ceea ce stimulează procesele metabolice și lucrează pentru întinerire. Când esteticienii vorbesc despre MIOSTIMULARE, se referă la efectul unui curent de joasă frecvență asupra mușchilor. Acest lucru determină mușchii să se contracte și să se relaxeze alternativ, deasemenea are loc îmbunătațirea circuitului sangvin periferic, astfel se declanșează mecanismul de regenerare, de eliberare a toxinelor din țesuturi și de oxigenare a celulelor. Începe procesul de corecție și întinerire. 
Miostimularea, ca orice altă metodă de remodelare corporală, are contraindicații, pe lângă indicații. Fiecare metodă are propriile posibilități și limite. De aceea este atât de important să urmați toate recomandările medicilor. 
Centrul de Medicină Estetică MedEstetica din Chișinău oferă servicii de la «A la Z»: consultație gratuită, diagnosticare, elaborarea  programului individual de îngrijire a feței și corpului.
Toți suntem diferiți, cu predispoziții genetice diferite. Unele persoane consideră că tratamentele faciale cu fototerapie sunt ideale, în timp ce altele preferă «tatuajul» BBGlow. Cele hotărâte vor opta pentru lipoliza injectabilă, în timp ce altele se vor bucura de un vacuum. Indiferent de ce servicii veți alege, fiți siguri că veți fi conduși prin toate etapele frumuseței la cel mai înalt nivel profesional, într-un mediu confortabil, cu amabilitate și atenție empatică. Prețurile? – Nu lăsați ca acest lucru să îngrijoreze pe nimeni: aici oamenii sunt înțeleși și iubiți.