Se spune că noul este vechiul bine uitat. Acest lucru este evident atunci când vorbim despre terapia cu vacuum. Avînd origine în indicații medicale, vacuumul cu succes este utilizat și în cosmetologie, devenind o procedură extrem de populară. Vacuumul este utilizat pe toate părțile corpului pentru a corecta forma fizică, în timp ce curățarea feței cu ajutorul vacuumului îndepărtează delicat impuritățile dermei. 
La Centrul de Medicină Estetică MedEstetica, se practică mai multe metode de vacuumterapie. Toate sunt de înaltă calitate și foarte profesioniste, iar dacă nu ați avut încă șansa de a descoperi proprietățile magice alevacuumului – înscrieți-vă pentru un tratament fără a amâna posibilitățile pentru mai târziu.
Ce obțineți ca rezultat? – Netezirea «cojii de portocală», chiar și într-un stadiu avansat; corectarea zonelor cu grăsimi; circulația activă a sângelui, care ajută la eliminarea toxinelor; îmbunătățirea tonusului pielii și a imunității. Și acestea nu sunt toate beneficiile tratamentului cu vid. Un lucru este clar – totul funcționează pentru întinerirea și îmbunătățirea generală a corpului. 
Ar trebui adăugat faptul că remodelarea corporală prin vacuum este combinată cu alte tehnici: RF-lifting, de exemplu, sau cavitație. Astfel de combinații sporesc reciproc rezultatele tratamentelor, făcându-le cât mai eficiente.