Dermatocosmetologie miniinvazivă

MedEstetica, o clinică de medicină estetică, care oferă o gamă largă de servicii cosmetice prin dermatocosmetologie miniinvazivă, pe lângă procedurile cu aparate, cum ar fi epilarea cu laser, mio-stimulare, remodelare corporală VELASHAPE  și altele. Pentru a menține frumusețea naturală a pielii feței și a corpului, pentru a reseta și relansa resursele sale naturale, se folosesc substanțe injectabile și fillere dermale certificate de la cei mai importanți producători din lume.

Totul pentru beauty proceduri într-un singur loc

Dorești să devii cea mai bună versiune a ta și să afli totul despre tratamentele estetice de întinerire și recuperare pentru față și corp, rezervează-ți o programare la MedEstetica și primește o consultație gratuit.

Manipulările estetice miniinvazive sunt proceduri eficiente de întinerire, cum ar fi  biorevitalizare cu acid hialuronic, biorevitalizare cu nucleotide; remodelarea feței și a corpului cu filere dermale (Plastia de contur) și Tread Lifting, corecția cu botulinotoxină de tip A și augmentarea buzelor; PRP-plasmolifting, lipoliză injectabilă și altele, despre care puteți afla pe blog situ-lui medestetica.md
În ritmul agitat al zilelor noastre, femeile și bărbații au nevoie de un efect de transfigurare instantanee «aici și acum». Și o veți obține la Centrul de Estetică Facială și Corporală MedEstetica cu ajutorul procedurilor cosmetice minim invazive. Ultimile tehnologii din acest domeniu permit efectuarea procedurilor injectabile fără durere, fără vânătăi și fără perioadă lungă de reabilitare. Frumusețea este în mâinile profesioniștilor!