În ziua de azi, există un boom al buzelor pline și senzuale – ce femeie nu visează la asta?
Dacă natura nu va înzestrat cu forma buzelor, care să vă fie pe plac, sau aveți o asimetrie înnăscută,.este timpul să vă adresați la clinica de cosmetologie MedEstetica din Chișinău, unde se practică cu succes de mulți ani augmentarea – mărirea buzelor și corectarea liniei de contur. Fără o intervenție chirurgicală se injectează fillerе dermalе cu acid hialuronic în zona periorală, iar rezultatul este vizibil: o culoare strălucitoare, o formă simetrică expresivă minus ridurile din jurul liniei de contur. Această procedură are nu numai un efect estetic pronunțat, ci și unul de corecție în cazul unor defecte înnăscute sau dobândite, în plus acidul hialuronic hidratează buzele și dispare problema buzelor uscate și crăpate.
La MedEstetica, procedurile de augmentare a buzelor sunt efectuate de cosmetologi cu experiență și educație medicală profesională. Toate protocoalele sunt respectate cu strictețe. Se folosesc produse testate  și certificate atât la noi în țară, cât și pe plan internațional.

 Noi oferim profesionalism, siguranță și confort iar personalul clinicii este foarte atent și binevoitor. Programul estetic al clinicii este foarte variat: curățare facială, peelinguri chimice, oxigen hiperbaric, epilare cu laser, masaj cu vacuum, miostimulare și multe alte proceduri menite să mențină pielea sănătoasă și frumoasă.