Japonia este uimitoare! Pentru japonezi, frumusețea este un echilibru armonios între spirit și corp. De aceea, țara «răsăritului de soare» deseori devine furnizor de tehnici exotice în cosmetologie și medicină. Este suficient să te uiți la fețele fetelor și femeilor japoneze mai în vârstă, pentru a vedea, că acestea posedă un secret special. Cei mai mulți dintre ei urmează «vechea cale a frumuseții» în îngrijirea feței – se numește metoda de lifting neinvaziv – Masajul Kobido!
Kobido constă într-o mișcare coordonată a maestrului pe fiecare centimetru pătrat de piele, repetând toate curbele și pliurile feței, masarea mușchilor paralel cu ridurile. Furnicături ușoare în puncte specifice stimulează tonusul țesuturilor, saturând epiderma cu oxigen. 
Kobido este o procedură, care conduce energia exact acolo, unde este nevoie de corecție. O altă tehnică orientală, acupunctura, funcționează pe același principiu, nu-i așa? Iar în ceea ce privește rezultatele miraculoase și efectele de întinerire, este ca un curs potrivit de drenaj limfatic.
Pielea feței va începe să strălucească, aducând ușurința și bunăstarea întregului corp. Încredințează-te sculptorului maseur Kobido de la MedEstetica și vei primi:

  • hidratare de lux;
  • fermitate și elasticitate vibrantă;
  • efect de lifting natural;
  • oxigenarea și îmbunătățirea circulației sanguine;
  • reducerea profunzimii ridurilor și prevenirea apariției altora noi;
  • alte schimbări pozitive, pe care individual le veți simți după ședințele regulate.

Înainte de a începe «sculptarea ovalului bine conturat», esteticianul va evalua starea pielii dumneavoastră și va identifica zonele cu probleme.
Și, bineînțeles, primul pas spre frumusețea japoneză va fi o curățare facială. Și după aceea – relaxare și reînnoire completă.

Irassyaimase – (în japoneză înseamnă «bun venit»)!