Drenajul presolimfatic este o procedură importantă în complexul de remodelare corporală, pentru reducerea celulitei, prin eliminarea excesul de apa din țesuturi, cu un efect de detoxifiere, recuperare și întinerire generală a corpului. Sistemul limfatic, transportator de hormoni, imunomodulator și conducător al fluidelor din spațiul intracelular al corpului uman, este unul dintre sistemele organismului uman, care participă la purificare și detoxifiere, anume din acest motiv este foarte important să nu lăsăm limfa să stagneze, dar să o ajutăm să circule, pentru ași exercita funcția. Aparatul de Presolimfodrenaj printr-un sistem de pompare pune în funcție atât sistemul limfatic, cât și cel venos periferic,asigurând buna circulație a lichidelor și drep rezultat avem o pierdere în greutate și reducerea circumferințelor corpului.
La Centrul de Medicină Estetică MedEstetica din Chișinău,drenajul limfatic este obligator inclus în programele de remodelare corporală, atât cu scopul amplificării efectului altor proceduri, cât și pentru diminuarea efectelor adverse, care pot fi în urma procedurilor de ardere a grăsimilor.. De exemplu, dacă scopul dvs. este de a scăpa de celulită și de a tonifia mușchii puteți combina procedura de presoterapia și de miostimulare într-o singură zi. Cavitația și lipoliza injectabilă obligator vor fi combinate cu Presolimfodrenaj.

Nu ezita, sună la numărul de telefon MedEstetica, și obține informații detaliate despre programele de Remodelare Corporală.