Corecția ridurilor cu botulinotoxină A de tip  este cea mai populară și mai solicitată procedură în dermatocosmetologia miniinvazivă. Scopul său este de a diminua/bloca activitatea mușchilor de expresie ale feței, ceea ce duce la estomparea ridurilor în jurul  ochilor, de pe frunte, între sprâncene,  așa-zisele “riduri de marionetă” și a altor tipuri de riduri, care apar odată cu vîrsta. Avem nevoie de așa procedură? - Daca DA, atunci fă o programare la un specialist atestat in terapie cu botox la MedEstetica și obține cele mai veridice informații despre indicații și contraindicații. Rapid, ușor, sigur, la un preț convenabil. 

Medicii esteticieni de la Centrul MedEstetica pentru corecția ridurilor cu toxină botulinotoxină A folosesc preparate certificate de nouă generație: Xeomin de la marca germană Merz Pharmaceuticals și Neuronox, care este lansat pe piața mondială de compania farmaceutică sud-coreeană Medytox Inc. Dysport USA etc
Cu cele mai fine ace cosmetice, veți primi «injecții de frumusețe» pentru a preveni îmbătrânirea. Efectul unei fețe netede este vizibil în câteva zile și durează mult timp. Injectiile cu toxina botulinica pot fi efectuate la scurt timp după ce a fost efectuată procedura biorevitalizare cu acid hialuronic. Combinația dintre aceste două tratamente consolidează efectul de întinerire –  Botulotoxina prin nivelarea ridurilor, iar biorevitalizarea prin îmbunătățirea calității pielii.