Estetica facială

Dintre toate ființele vii, doar ființa umană are o dorință nesfârșită de perfecțiune estetică. Cosmetologia modernă oferă oportunități nelimitate pentru a încuraja această dorință, prin dezvoltarea unei game largi de tratamente faciale și corporale și prin practicarea activă de proceduri de dermatocosmetologie microinvazivă.

Totul pentru beauty proceduri într-un singur loc

Dorești să devii cea mai bună versiune a ta și să afli totul despre tratamentele estetice de întinerire și recuperare pentru față și corp, rezervează-ți o programare la MedEstetica și primește o consultație gratuit.

Este important de menționat că estetica facială nu se limitează la tratamentele naturale obișnuite: curățare și peeling, aplicarea de măști și microdermoabraziune, fototerapie și RF-lifting. Principalul program estetic de la Centrul MedEstetica este conceput pentru a vă ajuta să mențineți frumusețea și tinerețea naturală pentru anii care urmează.
La MedEstetica, puteți soloicitați  procedurile de mezoterapie, injectabile sau cu ajutorul aparatelor, și nu veți mai avea niciun motiv să vă simțiți nefericit.