Estetica corporală

Estetica corpului uman este o inspirație eternă pentru pictori, sculptori, poeți romantici și visători. Simetria și formele ideale rămân un obiect de dorință pentru femeile și bărbații din generația actuală. Un corp frumos și estetic înseamnă un corp sănătos, după cum spun cei mai buni medici esteticieni de la MedEstetica. Clinica de Cosmetologie Medicală din Chișinău efectuează cu succes, de mulți ani, proceduri de remodelare corporală injectabile și cu cele mai moderne aparate.

Totul pentru beauty proceduri într-un singur loc

Dorești să devii cea mai bună versiune a ta și să afli totul despre tratamentele estetice de întinerire și recuperare pentru față și corp, rezervează-ți o programare la MedEstetica și primește o consultație gratuit.

Sute de clienți mulțumiți ies din clinică revigorați, inspirați și încrezători. Remodelarea corporală cu ajutorul aparatelor RENASCULPT și VELASHAPE, drenaj limfatic, corectarea defectelor cu ajutorul vacuumului, cavitației, RF-lifting, miostimulare – o gamă completă de servicii de înfrumusețare sunt oferite de cosmetologi certificați cu o experiență vastă și o inimă sensibilă. Tratamentele de estetică corporală, precum și estetica facială și dermatocosmetologia miniinvazivă sunt foarte populare nu numai în rândul femeilor dar și a bărbaților. Din ce în ce mai mulți tineri de peste 18 ani vin la clinică într-un stadiu incipient al problemelor cutanate, pentru a menținefrumusețea și tinerețea  feței și a corpului pentru mai mult timp. Prețurile sunt foarte flexibile, atmosfera este confortabilă, iar rezultatele sunt incomparabile!