Cu siguranță ai auzit de procedura, BBGlow – piele de porțelan. Tratamentul BBGlow constă în întroducerea de pigment steril în straturile superioare ale epidermei în mod miniinvaziv cu ajutorul aparatului Dermapen, cu efect de nivelare a pielii. Ulterior, cu ajutorul mezoterapiei virtuale în piele se întroduc substanțe cu scopul de a obține un efect de înălbire sau antiacneic. Tratamentul este absolut nedureros și posedă efect nu doar estetic, ci și terapeutic. 
BBGlow este o corecție propusă lumii de cosmetologii coreeni. Este o procedură foarte solicitantă, concepută pentru un efect pe termen lung de uniformizare a tenului și de corectare a defectelor: pistrui și pigmentație de vârstă, post-acnee, cearcăne sub ochi.  Nu va trebui să folosiți niciun fond de ten pentru o perioadă considerabilă de timp. Tratamentul BBGlow trebuie efectuat numai după ce vă consultați cu medicul estetician pentru a afla indicațiile și contraindicațiile și să urmați instrucțiunile stricte de după procedură. Înainte de BBGlow ar fi bine să  efectuați o curățare facială cu ultrasunete în cazul tenului sensibil, sau microdermabraziune, dacă aveți tenul mai gras.

Este important de remarcat că ar trebui să vă programați pentru acest serviciu modern doar la o clinică cosmetologică specializată, unde lucrează profesioniști cu studii medicale superioare și unde toate normele de igienă sunt respectate cu strictețe.