Tuturor ne place să luăm vitamine și suplimente pentru sănătatea noastră și pentru imunitate. Acum imaginați-vă cât de recunoscătoare va fi pielea – cel mai mare organ din corpul uman, atunci când va primi un cocktail bogat de aceleași vitamine, minerale, acid hialuronic, peptide și aminoacizi în interior. Aceasta este MEZOTERAPIA, cel mai bogat tratament din medicina estetică. Acele fine cu care se injectează preparatele fac procedura maximal confortabilă, practic fără durere și fără vânătăi. Totuși, celora cu sensibilitatea crescută la durere, li se aplică o cremă cu efect anestetic.
Este greu de supraestimat rezultatele injectării «cocktailurilor de frumusețe»  – pielea se tonifiază, crește elasticitatea și se schimbă văzând cu ochii. O adevărată euforie estetică de frumusețe și tinerețe. 
Pe lângă procedura injectabilă de îmbogățire a pielii cu substanțele lipsă, MedEstetica efectuează proceduri cu aparataje cosmetologice, pentru a introduce elemente benefice în dermă. Aceasta se efectuează de la caz la caz la pacienții cu frică de ac. Oxigenul hiperbaric este ideal pentru mezoterapie; mezoliftingul și microcurenți sunt o combinație bună; crioterapia îmbunătățește transportul mezococktailurilor în straturile dermei.
În orice caz, numai un cosmetolog profesionist poate determina și selecta un program individual de tratament estetic și metode de întinerire. Consultația este gratuită.