“Cu 10 ani în urmă am deschis un cabinet de cosmetologie și am început o meserie care mi-a oferit satisfacție profesională, morală și financiară” , spune fondatoarea Centrului Medical “Neuromed Sf. Luca» din Chișinău, dna Aliona Scobioală.

O diplomă universitară în medicină, experiența practică și o ambiție antreprenorială sănătoasă au determinat-o să extindă serviciile, de la un cabinet cosmetologic, la un centru medical cu servicii bazate pe neurologie și reabilitare, dar și cosmetologie. Având în vedere numărul tot mai mare de clienți , care doresc să profite de serviciile de medicină estetică, a apărut nevoia de mai mult spațiu. Așa a apărut ideea deschiderii unui centru de estetică facială și corporală cu nume propriu, MedEstetica, cu ocazia celei de-a zecea aniversări a Centrului Medical.

MedEstetica este sinonimă cu confortul, liniștea sufletească, siguranța profesională garantată și o atmosferă prietenoasă. Fiecare pacient aici, este deosebit, fiecare femmeie este o Regina. Aceasta este o axiomă reflectată în logo-ul companiei noastre:
“Chiar dacă nu m-am născut la Palatul Buckingham, sunt o regină. ME - I am a Queen.

Oamenii vin aici pentru că știu:
 ♕ cabinetele sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie;
 ♕ se folosesc doar produse certificate;
 ♕ se oferă o gamă largă de proceduri pentru întinerirea și revitalizarea feței și a corpului;
 ♕ și cel mai important, specialiștii lucrează "cu cap" și cu suflet generos. Fiecare procedură realizată la cel mai înalt nivel, are un rezultat de neegalat, plus satisfacția estetică și morală pe care clienții o primesc atunci când vizitează clinica.

Este suficient să-ți rezervezi o programare online la medestetica.md sau să suni la numărul de telefon MedEstetica .