Tratamentele de carboxiterapie neinvazivă de la clinica de estetică MedEstetica pot ajuta la îmbogățirea pielii, la respirația acesteia și la scoaterea la exterior a întregului său potențial interior. Această metodă eficientă de întinerire oxigenează pielea prin penetrarea dermului cu o mască specială de dioxid de carbon. Este foarte simplu, nedureros și eficient. Natura însăși oferă mijloacele de estetizare și revitalizare a feței. Cosmeticienii doar îndrumă în direcția corectă. 
«Totul într-o persoană ar trebui să fie superb» și este important ca oamenii moderni să urmeze acest principiu pentru a obține rezultate excelente în carieră și în viața personală. În timp ce acordați atenție esteticii feței, nu lăsați corpul să se descurce singur. La urma urmei, aspectul dumneavoastră general afectează modul în care vă simțiți și stima de sine.
Centrul de Estetică facială și corporală MedEstetica din Chișinău oferă servicii de remodelare corporală totală cu aparatul revoluționar RENASCULPT și remodelare corporală VELASHAPE. Tehnologiile moderne în cosmetologia estetică lucrează pentru perfecțiunea umană.